Villahemförsäkring.se

Jämför och teckna din villahemförsäkring, få kostnadsförslag direkt från försäkringsbolagen


Bolag Typ Länk
Insplanet Förmedlare Insplanet offert
Compricer Förmedlare Compricer offert
Moderna Försäkringsbolag Moderna offert


Salus Ansvar villa och hemförsäkring

Salus Ansvar bildades för strax över 100 år sedan som ett försäkringsbolag enbart för läkare. Idag behöver du dock lyckligtvis inte vara läkare för att teckna en försäkring hos Salus Ansvar. Detta försäkringsbolag erbjuder ett heltäckande utbud av försäkringar, både vad gäller sak- och personförsäkringar.

Villaförsäkring

Har du ett eget hus har du ett större behov av försäkringsskydd än om du bor i en bostadsrätt eller hyreslägenhet. I korthet kan man säga att det finns fler saker som kan gå fel med ett eget hus. Salus Ansvars villaförsäkring är ett bra alternativ för dig som bor i villa eller radhus.

Om du tecknar en villaförsäkring hos Salus Ansvar får du ett grundläggande försäkringsskydd mot bland annat brand, vattenskador och inbrott. Självklart ingår också rättsskydd. Därutöver har Salus Ansvar faktiskt ett antal försäkringsmoment som inte är självklara hos andra försäkringsbolag. Det gäller till exempel krisförsäkring, försäkring mot hussvamp och sanering av skadedjur.

En ytterligare fördel med villaförsäkringen är att du får en trygghetsgaranti på ett år.

Vad gäller premiens storlek beror den självklart på de vanliga faktorerna, såsom till exempel husets byggår, husets byggyta samt vilka självrisker du väljer.

Hemförsäkring

Salus Ansvar erbjuder en prisvärd hemförsäkring för dig som inte äger ditt eget boende eller bor i bostadsrätt. Med hemförsäkringen får du ett i princip heltäckande försäkringsskydd för alla tänkbara skador och eventualiteter. Med försäkringsmomenten reseskydd och resklar har du bästa möjliga säkerhet på resan. Med Salus Ansvars allriskskydd får du en otursförsäkring på upp till 80 000 kronor. Givetvis ingår vanliga moment såsom krisförsäkring, rättsskydd, med mera.

En sak som är speciell med Salus Ansvars hemförsäkring är att du automatiskt får en fullvärdesförsäkring. Du behöver alltså inte välja ett specifikt försäkringsbelopp. Det betyder att du aldrig riskerar att vara underförsäkrad.

Premiens storlek bestäms av var du bor, vilka självrisker du väljer, och så vidare.